Category Archives: Tigara electronica TGO

Colegiul regal al medicilor sunt pentru tigara eletronica

Profesorul John Britton, presedintele grupului consultativ asupra tutunului al Colegiului regal al mediciolor a declarat ca tigara electronica are potentialul de a salva milioane de vieti.

El a spus: “Probabilitatile arata clar ca a fuma tigari electronice este un lucur mai bun decat a fuma tutun. Tigarile electronice au potentialul de a salva vieti. Conceptul inlocuirii nicotinei este foarte puternic si bun.”

Declaratii de acest gen nu se spun fara minte si fara a fi gandite inainte, si de asemenea acesteia i-a fost acordata si suportul Guvernului Regatului Unit. Si de asemenea cred ca aceasta declaratie era si mai puternica daca unele modele performante de tigari electronice ar fi fost prezentate sau precizate.

Exista si modele slabe, cu un sistem de e-health foarte prost conceput, modele care se vand la chioscuri de ziare si care nici macar nu respecta conceptul unei tigari electronice, ca sa nu mai vorbim de regulamentul de rigoare, si care contin plumb in baterii.

Din fericire, cand aceste modele sunt descoperite, companiile producatoare sunt aspru pedepsite, iar tigarile electronice ale acestora sunt scoase de pe piata. Cand aceste modele vor fi scoase in totalitate din magazine, atat consumatorii cat si doctorii vor avea o incredere mai mare in tigara electronica.

NOU – Tigara electronica TGO

Modelul TGO este ultima inovatie Sailebao in domeniul tigari electronice.

Datorita succesului dobandit cu deja consacratul EGO-T, compania Sailebao va ofera cea mai avansata tehnologie de vaporizare odata cu lansarea pe piata a modelului TGO.
Printre caracteristicile modelului TGO se remarca acumulatorul de 900 mAh si capacul capsulei de stocare a lichidului care este din silicon, evitandu-se astfel scurgerea lichidului din capsula.

Specificatii tehnice:

  • Dimensiuni: 14(Diam.)x143.5(L)mm
  • capacitate mare de stocare a lichidului (aprox 1,4 ml – 30 de tigari normale)
  • Greutate: 45.8g
  • Capacitatea mare de stocare a curentului cu noile baterii lithium-ion: 900mAH (aprox 800-1000 fumuri)
  • Timp de incarcare: 3.5-4 ore
  • Durata de viata a acumulatorului: 300 de reincarcari
  • vaporizare ridicata si constanta cu ajutorul noilor atomizoare de 2,4 ohmi
  • incarcare rapida si usoara a cartusului

Acest model este dispnibil aici