Despre noi

Shenzhen Sailebao Technology Co, Ltd.  este o companie internationala, specializata in domeniul cercetarii si productiei de tigari electronice. Politica de management a companiei este de a proiecta si produce cele mai potrivite si inovatoare produse pentru clientii sai.
De-a lungul anilor s-a axat pe cercetarea continua de noi tehnologii pentru a tine pasul cu cerintele clientilor, astfel ajungand un jucator important pe piata mondiala de tigari electronice.

Impreuna cu echipa noastra special pregatita pentru acest domeniu de vanzari, Sailebao Technology Co, Ltd.  va ofera in Romania o gama variata de produse, de la modelele DSE 901 si varianta imbunatatita DSE 902 cu tehnologie proprie Sailebao, la DSE 801, DSE 701 si DSE 601, productie proprie. Astfel aveti ocazia de a testa calitatea produselor noastre intr-o gama diversificata de modele, in functie de preferintele dumneavoastra.

Va invitam in show-roomul online Sailebao pentru a va face o idee despre produsele noastre, impreuna cu asistenta profesionala oferita de operatorii nostri.

www.sailebao.ro