Top 5 motive sa renunti la fumat !

Astazi va prezentam , dupa cum spune si titlul , un top 5 al motivelor sa renunti la fumat cu ajutorul tigarii electronice :D

1. Sanatate

Tigarile din tutun contin peste 4000 de substante toxice. Nicotina nu este o substanta daunatoare in sine, aceasta doar creeaza dependenta. In ceea ce priveste tigara electronica, toate aceste substante toxice dispar.

2. Miros neplacut

Fumul este unul dintre principalele lucruri care ne deranjeaza la o tigara din tutun. Tot fumul provoaca un miros neplacut al hainelor, al mainilor dar si al respiratiei. Cu tigara electronica toate aceste lucruri dispar. Tigara electronica nu produce fum ci vapori. Acesti vapori sunt inodori si dispar in cateva secunde.

3. Costul redus

Odata cu scumpirea tigarilor din tutun, costurile lunare ale fumatorilor au crescut considerabil. Un fumator de 1 pachet de tigari pe zi cheltuieste lunar in jur de 360 de lei pe tigari. Multi romani nu isi mai permit sa fumeze.

Achizitionarea unei tigari electronice presupune, pentru prima luna, un cost de aproximativ 250 de lei(pretul include achizitionarea kitului) . Din a doua luna costurile lunare cu tigara electronica nu depasesc 100 de lei pentru o persoana ce fumeaza 2 pachete de tigari pe zii. Costurile lunare cu tigara electronica pot fi chiar si de trei ori mai mici fata de cat ati cheltui in mod normal pe tigari.

4. Ajustarea nivelului de nicotina

Cand fumati tigari din tutun aveti stabilita o anumita concentratie de nicotina. Atunci cand aburiti tigari electronice puteti regla concentratia de nicotina asa cum doriti. Puteti incepe cu o concentratie mai mare iar apoi sa treceti treptat la o concentratie mai mica. Puteti opta chiar si pentru varianta fara nicotina.

5. Varietate de arome

Lichidele pentru tigari electronice sunt disponibile intr-o paleta larga de arome. De la arome clasice ale tigarilor din tutun la arome de fructe si cafea.