Tigarile electronice – cea mai usoara metoda de a renunta la fumat

Tigarile electronice - cea mai usoara metoda de a renunta la fumat
Tigarile electronice - cea mai usoara metoda de a renunta la fumat
Date Published: 02/25/2013
Tigarile electronice - cea mai usoara metoda de a renunta la fumat
5 / 5 stars
Tigarile electronice sunt considerate o alternativa potrivita pentru tigarile traditionale. In diverse statisici s-a constatat a tigarile electronice au castigat intr-adevar popularitate printre fumatori, deoarece acestea ofera o aceeasi experienta de fumat ca in cazul tigarilor clasice. Lipsa de tutun si de agenti cancerigeni fac ca tigarile electronice sa fie in siguranta, fiind o alegere adecvata pentru toti fumatorii din intreaga lume.

Tigara electronica este un dispozitiv care este considerat a fi perfect in ceea ce priveste furnizarea de nicotina necesara fara a deteriora plamanii fumatorilor intr-o maniera similara asa cum se intampla in cazul utilizarii tigarilor clasice. Fara o umbra de indoiala, acesta este unul dintre principalele motive din cauza caruia tigara electronica a castigat o imensa popularitate intr-un interval scurt de timp. De asemenea, cunoscuta si sub numele de tigara electrica, acest dispozitiv functioneaza pe baza unei baterii reincarcabila. De asemenea, are un atomizator si un cartus care este umplut cu nicotina lichida. In zilele noastre, fumatorii au acces sa utilizeze tigari electronice in multe spatii inchise, unde de obicei fumatul tigarilor clasice este strict interzis. Dupa cercetari indelungate s-a descoperit ca intr-adevar tigarile electronice implica o perspectiva mai sanatoasa pentru fumatori. Nu numai datorita faptului ca sunt mult mai ieftine decat tigarile clasice, la tigarile electronice s-a redus drastic numarul total de substante chimice inhalate in timpul unei sesiuni de fumat. Interesant este ca tigarile electronice sunt un mijloc eficient pentru a reduce treptat cantitatea de nicotina inhalata.

Este clar o victorie reusita a tigarilor electronice in fata tigarilor traditionale. Unele dintre beneficiile importante includ: nu fum, nu cenusa (scrum), nu urme de monoxid de carbon, nu respiratie urat mirositoare, nu dezvoltarea celulelor cancerigene datorita substantelor daunatoare din compozitia tigarilor traditionale.

This entry was posted in blog on by .