Tigara electronica creste pofta de SEX!

Tigara electronica si sexul?

Un studiu recent face mare valva in China, dupa ce a fost publicat in China Science Daily . Studiul ofera dovezi concrete asupra unui fenomen pe care doctorii si oamenii de stiinta il banuiau anterior – efectul aburitului de tigari electronice, asupra vietii noastre sexuale. Studiul realizat de catre Dr Wel Hung pe 67 de barbati si femei prostituate din Tripoli arata ca aburitul de tigari electronice duce la urmatoarele rezultate:

  • - 67% crestere in rezistenta;
  • - 99.324% crestere in dorinta;
  • - In 43.24% a fost o vindecare completa pentru impotenta

Vestea, aparent pozitiva, a fost primita cu bucurie de Hong Kong Society for Impotent Sex Addicts care a spus intr-un comunicat ca: „In sfarsit pacientii nostrii au o speranta de a sta in picioare cu mandrie in public!”

Dr Hung a dat un avertisment asupra nicotinei, pe care a descris-o ca fiind „drogul Satanei”, in ceea ce priveste sexul. Un alt lucru interesant este ca, dupa un intens control al jurnalistilor, Dr. Hung, nefumator in varsta de 67 de ani a recunoscut ca s-a apucat de aburit tigara electronica dupa ce a divortat de sotia sa si s-a recasatorit cu o actrita – model thailandeza de 17 ani, dar a refuzat sa comenteze motivul. Ohoo… eu cred ca mai baga si viagra pe langa tigara electronica… :) ) Voi ati simtit o crestere a libidoului de cand aburiti tigara electronica???

Asteptam comentariile dvs mai jos :D !