5 metode de curatare a atomizorului !

Se pare ca nu exista o metoda clasica de curatare a atomizorului indiferent de modelul tigarii electronice. Exista anumite kituri de curatare pe piata insa ele nu sunt intotdeauna eficiente. Unii utilizatori cauta cai de prelungire a vietii atomizorului folosind diverse chimicale. Iata mai jos cateva dintre ele:

  1.    Atomizorul este lasat sub jet de apa, apoi este scuturat si lasat sa se usuce. Aceasta metoda este insa ineficienta in cazul aromelor de menta.
  2.    Atomizorul este lasat in apa clocotita pentru 5 minute cu putin otet , apoi pentru inca 10 minute. Cu aceasta metoda ve-ti inlatura gustul aromelor de menta .
  3.    Mai exista si asa numita metoda de  ” inmuiere in cola”. Atomizorul este lasat intr-un pahar cu cola pentru 24 de ore. Apoi este lasat in apa fierbinte si uscat. Dezavantajul acestei metode este ca dureaza mai bine de o zi jumatate ca sa aiba efect.
  4.     Agitati atomizorul sub jet de apa calduta, adaugati apoi putin detergent, il agitati, il uscati cu un feon sau jet de aer cald. Il lasati apoi la uscat o noapte intreaga. Este metoda cea mai folosita de utilizatori.
  5.     E-fumatorul umple atomizorul cu otet pana aproape se umple. Apoi il scutura si repeta procesul. Este lasat apoi sub un jet puternic de apa fierbinte, aproape clocotita. Atomizorul este apoi suflat si spalat din nou, este uscat apoi cu un feon.