Cum functioneaza

Cum functioneaza

Experimenteaza sistemul TGO

TGO este varianta imbunatatita a tigarii electronice eGo-T. Puterea acumulatorului de 900 mAh permite producerea a peste 800 de fumuri.

Tigara electronica TGO vine in 2 variante:

 • cu atomizor Tank
 • cu clearomizor CE4

TGO este prima tigara electronica ce foloseste noul sistem Tank pentru umplerea directa a cartusului de 1,1 ml fara a folosi vatelina. Revolutionara tigara electronica face ca reîncarcarea sa fie mai usoara si mai putin frustranta pentru consumator. Pe baza acestei noi tehnologii,  TGO va ofera de 5 ori mai multe fumuri fata de tigarile electronice obisnuite.

Tehnologia atomizorului si designul cu dublu circuit de aer al cartusului va asigura o vaporizare ridicata, pastrând aroma nicotinei lichide cât mai aproape de tigara normala. Deasemenea bateria foloseste un nou sistem de conservare a energiei pentru a eficientiza consumul în scopul reincarcarilor mai rare.

Modul de reincarcare al acumulatorilor

TGO functioneaza cu un acumulator reincarcabil de 3,7 volti, 900mAh, cu sistem de econimisire a energiei, ce permite cuplarea si decuplarea bateriei. Acest sistem previne descarcarea accidentala a acumulatorului atunci cand tigara nu este folosita. Pentru a evita distrugerea acumulatorului, in mod normal, el trebuie incarcat aproximativ 2 ore dupa fiecare descarcare. Acumulatorul TGO are un microcip pentru a evita suprasolicitarea acestuia; in momentul in care s-a incarcat complet, incarcatorul se va opri automat.

Pentru a incarca acumulatorul, insurubati-l cu grija in capatul incarcatorului USB, atasati cablul la adaptorul de casa, de masina sau la computer. Ledul acumulatorului se va aprinde repetat cand incepe incarcarea; are culoarea rosie cand se incarca si verde cand este incarcat.

Cand incarcati acumulatorul

 • Folositi doar încarcatorul USB recomandat, pentru a evita distrugerea acumulatorului.
 • Folositi portul USB cu voltajul cel mai mare pentru a incarca acumulatorul in mod corespunzator.
 • Încarcati acumulatorul complet înainte de folosire pentru pastrarea bunei functionari a acestuia.

Asamblarea tigarii electronice

Pentru asamblarea tigarii electronice TGO aveti nevoie de un acumulator, un atomizor si un cartus. Prima data însurubati acumulatorul în atomizor în sensul acelor de ceasornic, apoi introduceti usor cartusul in atomizor. Fortarea cartusului poate produce defectiuni majore. Nu fortati cartusul!

Tigara electronica TGO functioneaza doar cand apasati butonul cu led din partea laterala a acumulatorului si inhalati în acelati timp. Eliberati butonul dupa ce ati inhalat. Cand tineti apasat, ledul se va aprinde. Apasarea prelungita a butonului poate cauza supraîncalzirea tigarii si distrugerea acesteia. APASATI BUTONUL DOAR CAND INHALATI !

Clearomizorul TGO CE4

este a patra generatie de clearomizor acesta avand in plus fata de precedentele o capacitate mult mai mare de stocare a lichidului acesta va ajuta sa vaporizati de-a lungul zilei fara sa fie nevoie sa il incarcati.

 • Produs sub sigla Sailebao, clearomizer-ul CE4 este disponibil pentru modelele TGO si eGo-T !
 • Cantitatea de vapori creata de noul Clearomizer este considerabil mai mare fata de modelele anterioare iar aroma este curata si pronuntata !
 • NU aveti nevoie de seringi, ace sau alte instrumente pentru reincarcarea acestuia cu lichid ! Trebuie doar sa tineti clearomizer-ul usor inclinat si puneti lichid direct din sticluta.

Clearomizor CE4

Reincarcarea clearomizorului

Acumulatorul

 • Pentru o perioada indelungata de functionare, incarcati intotdeauna complet acumulatorul dupa descarcare.
 • Nu depozitati acumulatorul intr-un mediu fierbinte sau umed.
 • Evitati socurile electrice sau mecanice. Nu zgariati acumulatorul.

Nicotina lichida

 • Pentru a preveni ajungerea excesului de nicotina lichida in gura, stergeti frecvent cartusul cu un servetel sau clatiti-l cu putina apa.
 • Nu beti nicotina lichida! Folositi-o doar pentru reîncarcarea cartuselor tigarii electronice.
 • Nu lasati nicotina lichida la îndemana copiilor sau a animalelor!
 • Nu expuneti nicotina lichida la soare sau la temperaturi ridicate!
 • Feriti nicotina lichida de înghet!
 • Pastrarea nicotinei lichide în conditii nefavorabile va duce la deteriorarea acesteia si la pierderea aromei.

Atomizorul

 • Daca atomizorul se incalzeste excesiv, asteptati pana revine la o temperatura normala inainte de folosire.
 • Daca rezistenta atomizorului este uscata, vaporii vor avea un gust ars.
 • Asigurati-va frecvent ca este lichid suficient in cartus, pentru a evita uscarea rezistentei atomizorului.

Acumulatorii originali TGO vin cu o functie specifica pentru siguranta dumneavoastra. Astfel în cazul în care nu folositi tigara pentru mult timp aveti posibilitatea opririi permanente a dispozitivului pentru evitarea folosirii acestuia de catre persoane nedorite sau conectarea accidentala în buzunar, aceasta ducând la suprîncalzirea atomizorului si implicit deteriorarea tigarii electronice.

PENTRU A OPRI DISPOZITIVUL apasati succesiv butonul cu led de 5 ori în 2 secunde. Astfel tigara intra în modul „Oprit”, nemaiputând utiliza tigara chiar daca apasati butonul cu led, voit sau accidental. PENTRU A PORNI DISPOZITIVUL repetati procesul (apasati succesiv butonul cu led de 5 ori in 2 secunde), iar tigara va intra in modul „Pornit” respectiv „Stand-by”.

Reincarcarea cartusului

La modelele anterioare de tigari electronice, cartusul continea vatelina pentru retinerea lichidului. Cartusul TGO nu mai foloseste acest mod de incarcare; doar indepartati capacelul de protectie si turnati lichidul in interior, apoi puneti capacelul la loc. Sistemul Tank este cea mai facila modalitate de reincarcare. Pe lânga modul de reincarcare, cartusul TGO are o capacitate mare de stocare a lichidului, 1,1 ml (aprox 20-25 tigari normale), astfel evitati reincarcarile dese cu nicotina lichida.

Intretinerea tigarii electronice

Pentru o functionare buna a tigarii curatati-o frecvent, nu lasati sa intre praf in atomizor sau in acumulator. Folositi tigara dupa cum este mentionat in manual.

ATENTIE!

Curatati atomizorul de fiecare data cand reumpleti cartusul cu lichid. Pentru o curatare eficienta, indepartati cartusul din atomizor, puneti un servetel in capatul cu filet al atomizorului si suflati puternic pe partea unde se introduce cartusul. Repetati operatiunea pana cand pe servetel nu mai curge lichid din atomizor. O astfel de intretinere a atomizorul duce la o durata de folosire semnificativ mai mare.