Cum cumpar

Cum cumpar

Daca ati parcurs sectiunea Garantie si sunteti de acord cu termenii de utilizare si livrare ai produsului si implicit sunteti multumiti de ofertele noastre va punem la dispozitie mai multe moduri de contact cu magazinul nostru pentru a achizitiona tigara electronica Sailebao. 

prin intermediul numarului de telefon 0785.745.746 unde veti putea primii informatii suplimentare atat despre modul de folosire al produselor cat si despre garantie, livrare si efectuarea unei comenzi.

  • prin intermediul Yahoo Messenger (ID: sailebaoromania), unde un operator va raspunde cerintelor dumneavoastra, online
  • prin intermediul e-mail contact@sailebao.ro, unde puteti sa ne scrieti tot ceea ce va intereseaza despre produsele noastre sau sa efectuati o comanda ferma cu posibilitatea noastra de a efectua un contact telefonic in vederea confirmarii comenzii.
  • prin intermediul cosului de cumparaturi prin care puteti sa adaugati intr-un mod rapid si explicit produsele dorite, cu o buna vizualizare a costurilor totale, ulterior avand posibilitatea de a fi contactati prin e-mail sau telefon de operatorii nostri pentru confirmarea comenzii.
  • prin intermediul LIVE Chat-ului de sub meniul din stanga paginii.

     

    Preturile produselor includ T.V.A.
    Preturile produselor nu includ taxa de transport prin curier rapid. Aceasta este in cuantum de 12 lei pentru toate localitatiile de pe teritoriul Romaniei (inclusiv zona rurala), cost adaugat comenzii totale.

Livrarea este gratuita in toata tara pentru comenzile mai mari de 55 de lei.

Livrarea se face in orice localitate din tara prin intermediul curierului rapid in termen de 24 ore la adresa comunicata.
Plata se face la ridicarea coletului de la agentul curierului rapid. Nu se pot efectua plati anticipate sau ulterioare livrarii.
Precizam ca toate datele personale oferite de dumneavoastra in scopul incheierii unei colaborari vor fi folosite strict in acest sens si nu vor fi divulgate unei terte parti pentru a se folosi in scopuri comerciale sau de interes comun.