Informatii livrare

Informatii livrare

Preturile produselor includ T.V.A.

Comenzile sunt livrate in 24 de ore din momentul confirmarii comenzii pentru comenzile plasate pana la ora 15 si in 48 de ore pentru comenzile plasate dupa ora 15. Sambata sunt livrate doar coletele din municipiile resedinta de judet. Duminica nu se fac livrari.

Preturile produselor nu includ taxa de transport prin curier rapid. Aceasta este in cuantum de 15 lei pentru localitatiile de pe teritoriul Romaniei ce se afla in zona 0 sau 1, cost adaugat comenzii totale. Livrarea se face prin intermediul Urgent Cargus curier in termen de 24 ore la adresa comunicata. Taxa de transport depinde si de localitate ( ZONA 0, ZONA 1 SI ZONA 2 ) In zona 0 intra resedintele de judet, in zona 1 intra orasele mai mari si periferiile acestora iar in zona 2 intra comunele si satele care sunt departe de centrele Urgent Cargus. Pentru livrarea in zona 2 langa taxele fixe de tansport se mai adauga in plus inca 20 lei.

Plata se face la ridicarea coletului de la agentul CARGUS curier. Nu se pot efectua plati anticipate sau ulterioare livrarii.

Precizam ca toate datele personale oferite de dumneavoastra in scopul incheierii unei colaborari vor fi folosite strict in acest sens si nu vor fi divulgate unei terte parti pentru a se folosi in scopuri comerciale sau de interes comun.